Polijsten en reconditioneren van auto’s

Schadenet Beckers helpt u graag bij het verwijderen van oppervlakkige krasjes, het reinigen van het interieur van uw auto of om de kleur van uw auto weer terug te brengen op hoogglans. 

Heeft u vervuilde of matte koplampen? Hiervoor bent u bij Schadenet Beckers ook aan het juiste adres! Wij brengen vervuilde en matte koplampen weer in de originele staat terug zonder dat deze vervangen hoeven te worden. Uw auto kan zo weer slagen voor de APK en en de lichtopbrengst is weer zoals het hoort.

Reiniging auto

Wij reconditioneren alle merken en type auto's op een vakkundige manier, van binnen en van buiten. De medewerkers van Schadenet Beckers hebben verstand van allerlei vormen van lakbewerking en lossen op adequate wijze cosmetische problemen op. Auto's worden weer rookvrij en we zijn tevens specialist in chemische verontreiniging, verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak, krasjes, steenslag of een muf interieur.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak