Spotrepair

Heeft u autoschade op de hoek van een bumper of plaatdeel? In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Spotrepair is de benaming voor het plaatselijke bijspuiten van kleine lakschades. Schadenet Beckers is expert in deze methode van autoschadeherstel.

Hoe werkt spotrepair?

Het grootste voordeel van spotrepair is dat de bumper of een ander onderdeel met schade, niet gedomnteerd hoeft te worden. Dit scheelt veel tijd. Spot­repair is de ideale oplossing voor kleine bescha­digingen ter grootte van maximaal een €2 muntstuk. Dit is vaak het geval bij parkeerschade, krasjes van de autosleutel etc.

Onze ervaren medewerkers voeren dagelijks spotrepair uit. De beschadiging wordt eerst grondig geschuurd, gespoten en nagepoetst tot de beschadiging geheel is hersteld en het onderdeel er weer als nieuw uitziet. Maak via onderstaande buttons snel een afspraak of ontvang een kostenindicatie.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

 

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak