Uitdeuken zonder spuiten

Vroeger werd autoschade traditioneel gerepareerd. In het geval van deuken wil dat zeggen: plamuren en spuiten. Tegenwoordig worden deuken - niet groter dan een €2,- muntstuk - gerepareerd met de uzs-techniek, uitdeuken zonder spuiten. Een zeer efficiënte methode van autoschadeherstel waar Schadenet Beckers al jaren gebruik van maakt. U kunt uw auto met autoschade dus met een gerust hart bij ons achterlaten.

Hagelschade

Ook op het gebied van hagelschade is Schadenet Beckers voor u het juiste adres. In het geval van hagelschade gaan wij als volgt te werk: De methode uitdeuken zonder spuiten bestaat uit twee delen, de druktechniek en de lijmtechniek. Als deze delen worden gecombineerd is het mogelijk om hagelschades goed te repareren. De druktechniek wordt toegepast bij deukjes die goed bereikbaar zijn. Als het om dubbel plaatwerk gaat kan men de lijmtechniek toepassen. Het is dan niet meer nodig om een gaatje te boren.

Direct reparatie plannen | Offerte aanvragen | Online schade calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak